Kies uw regio
Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Groningen Klik voor koeriers in regio Drenthe Klik voor koeriers in regio Zwolle Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Zaanstreek-Waterland Klik voor koeriers in regio Haarlem Klik voor koeriers in regio Amsterdam Klik voor koeriers in regio 't Gooi Klik voor koeriers in regio Apeldoorn Klik voor koeriers in regio Amersfoort Klik voor koeriers in regio Twente Klik voor koeriers in regio Leiden Klik voor koeriers in regio Utrecht Klik voor koeriers in regio Arnhem Klik voor koeriers in regio Den Haag Klik voor koeriers in regio Rotterdam Klik voor koeriers in regio Drechtsteden Klik voor koeriers in regio Nijmegen Klik voor koeriers in regio 's-Hertogenbosch Klik voor koeriers in regio Tilburg Klik voor koeriers in regio Breda Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Eindhoven Klik voor koeriers in regio Noord- en Midden-Limburg Klik voor koeriers in regio Zuid-Limburg
contact | disclaimer | aanmelden | partners |
Beschikbare koeriers in de omgeving van Zwaagwesteinde
Onderstaande koeriersbedrijven zijn te vinden in de omgeving van Zwaagwesteinde in de regio Friesland
Holwerda Parcel Express & Logistics B.V.
Adres:
Holwerda Parcel Express & Logistics B.V.
Harddraversweg 7
8501 CG Joure

Tel. 0513-414249

Website: http://www.holwerdakoeriers.nl/
E-mail: info@holwerdakoeriers.nl

Beschrijving:
Holwerda: MORE THAN WORDS!

Holwerda is zeven dagen per week, 24 uur per dag voor u beschikbaar. Onze 4 sprinterbussen staan altijd voor u klaar. Wij kunnen ook palletvervoer voor u regelen, ook als dat in een vrachtauto moet.

Ons GPRS-systeem kan uw transport traceren: wij weten altijd waar uw pakket zich bevindt. En zodra het transport op de plaats van bestemming is laten wij u dat weten. U heeft er geen omkijken meer naar.

Wij leveren snel door heel Europa tegen een redelijke prijs.

U heeft een spoedpakket? Wij handelen direct: instappen, vervoeren en afhandelen. Desgewenst halen wij het transport vooraf bij u op.

Of het nu op medicijnen gaat, een envelop of pallets met goederen; bij ons is uw transport in goede handen!

Tarieven:
Meer weten? Bel ons gerust!


Plaatsen in regio Friesland