Kies uw regio
Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Groningen Klik voor koeriers in regio Drenthe Klik voor koeriers in regio Zwolle Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Zaanstreek-Waterland Klik voor koeriers in regio Haarlem Klik voor koeriers in regio Amsterdam Klik voor koeriers in regio 't Gooi Klik voor koeriers in regio Apeldoorn Klik voor koeriers in regio Amersfoort Klik voor koeriers in regio Twente Klik voor koeriers in regio Leiden Klik voor koeriers in regio Utrecht Klik voor koeriers in regio Arnhem Klik voor koeriers in regio Den Haag Klik voor koeriers in regio Rotterdam Klik voor koeriers in regio Drechtsteden Klik voor koeriers in regio Nijmegen Klik voor koeriers in regio 's-Hertogenbosch Klik voor koeriers in regio Tilburg Klik voor koeriers in regio Breda Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Eindhoven Klik voor koeriers in regio Noord- en Midden-Limburg Klik voor koeriers in regio Zuid-Limburg
contact | disclaimer | aanmelden | partners |
Beschikbare koeriers in de omgeving van Schiedam
Onderstaande koeriersbedrijven zijn te vinden in de omgeving van Schiedam in de regio Rotterdam
Easy2send.nl
Adres:
Easy2send.nl
Vissershavenweg 55b1
2583 DL Den Haag

Tel. 088 3300 900

Website: http://www.easy2send.nl
E-mail: planning@easy2send.nl

Beschrijving:
Koerier en express diensten

Wij zijn gespecialiseerd in snel transport. Van eenvoudige koeriersopdrachten tot exclusieve stukken en maatwerk transporten, we nemen het met passie op ons! Ook op het gebied van specialty freight & logistics. Zowel nationaal als internationaal.

Vanuit een landelijk logistiek netwerk van koeriers kunnen we bijna direct ter plekke zijn om zendingen op te halen. Geef ons tussen een half uur en drie kwartier, om naar elke gewenste plek in Nederland te komen. Met elk gepast transportmiddel.

De reputatie van onze koeriers is bewezen betrouwbaar. Hun veel geprezen service wordt ondersteund met de modernste communicatiemiddelen voor Easy en realtime informatie over de zending.

ALTIJD OP TIJD - Dit is geen uitdaging, maar een belofte.

Garanties

Standaard exclusief
Begrip voor elk verhaal achter elke verzending

45 minuten
Overal in Nederland binnen 45 minuten onze koerier bij uw ophaaladres

Passend transport
Voor elke zending het juiste vervoersmiddel

Heldere planning
Persoonlijk contact met professionele planners

Realtime transportinformatie
Via inlog track&trace of per mail

Easy
Klanttevredenheid staat voorop

Tarieven:
Bent u op zoek naar een passende offerte? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met onze planning via 088 - 3300 900 of stuur een mail naar planning@easy2send.nl.


Plaatsen in regio Rotterdam