Kies uw regio
Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Groningen Klik voor koeriers in regio Drenthe Klik voor koeriers in regio Zwolle Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Zaanstreek-Waterland Klik voor koeriers in regio Haarlem Klik voor koeriers in regio Amsterdam Klik voor koeriers in regio 't Gooi Klik voor koeriers in regio Apeldoorn Klik voor koeriers in regio Amersfoort Klik voor koeriers in regio Twente Klik voor koeriers in regio Leiden Klik voor koeriers in regio Utrecht Klik voor koeriers in regio Arnhem Klik voor koeriers in regio Den Haag Klik voor koeriers in regio Rotterdam Klik voor koeriers in regio Drechtsteden Klik voor koeriers in regio Nijmegen Klik voor koeriers in regio 's-Hertogenbosch Klik voor koeriers in regio Tilburg Klik voor koeriers in regio Breda Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Eindhoven Klik voor koeriers in regio Noord- en Midden-Limburg Klik voor koeriers in regio Zuid-Limburg
contact | disclaimer | aanmelden | partners |
Beschikbare koeriers in regio Arnhem
Rotra
Adres:
Rotra
Verhuellweg 5
6984 AA Doesburg

Tel. 0031-(0)313-480199
Fax. 0031-(0)313-483880

Website: http://www.rotra.eu
E-mail: gps@rotra.nl

Beschrijving:
Moet uw vertrouwelijke brief, pakketje of een grotere pallet zending snel naar de plaats van bestemming? Binnen Nederland, Europa of overzees?

Geen probleem voor Rotra; Rotra's GPS (Global Parcel Services) staat 24/7 voor u klaar. Rotra beschikt, naast een accuraat internationaal netwerk van koerier- en pakketdiensten, over een eigen wagenpark toegespitst op al uw wensen. Ook wanneer de zendinggrootte toeneemt, kunnen we u met onze motorwagens en trailers van dienst zijn.

Met onze geavanceerde tracking&tracing volgen we uw pakket van afhalen tot afleveren; van seconde tot seconde. Hiermee bent u verzekerd van een optimale, professionele dienstverlening tegen een scherp tarief.

Laat u ook overtuigen van onze topservice!

Tarieven:
Vraag geheel vrijblijvend naar onze tarieven.


Plaatsen in regio Arnhem