Kies uw regio
Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Groningen Klik voor koeriers in regio Drenthe Klik voor koeriers in regio Zwolle Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Zaanstreek-Waterland Klik voor koeriers in regio Haarlem Klik voor koeriers in regio Amsterdam Klik voor koeriers in regio 't Gooi Klik voor koeriers in regio Apeldoorn Klik voor koeriers in regio Amersfoort Klik voor koeriers in regio Twente Klik voor koeriers in regio Leiden Klik voor koeriers in regio Utrecht Klik voor koeriers in regio Arnhem Klik voor koeriers in regio Den Haag Klik voor koeriers in regio Rotterdam Klik voor koeriers in regio Drechtsteden Klik voor koeriers in regio Nijmegen Klik voor koeriers in regio 's-Hertogenbosch Klik voor koeriers in regio Tilburg Klik voor koeriers in regio Breda Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Eindhoven Klik voor koeriers in regio Noord- en Midden-Limburg Klik voor koeriers in regio Zuid-Limburg
contact | disclaimer | aanmelden | partners |
Beschikbare koeriers in regio Groningen
Dijkhuis Koeriersdienst
Adres:
Dijkhuis Koeriersdienst
't Zuden 93
9351 LD Leek

Tel. 050-2600227

Website: http://www.dijkhuiskoeriersdienst.nl
E-mail: info@dijkhuiskoeriersdienst.nl

Beschrijving:
Dijkhuis Koeriersdienst zorgt dat uw goederen, klantgericht, met precisie, kwaliteit en waar nodig met gepaste spoed binnen afgesproken tijd op afgesproken locatie aankomen. Dit doen wij door middel van eigen auto's. Ook maken wij gebruik van onze grote koeriersnetwerk. Zowel wij als onze inzetbare koeriers maken gebruik van professioneel materiaal, zodat uw goederen in goede orde aankomen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar en inzetbaar zowel in- en buiten Nederland.

SnelTransport
Wanneer u echt haast heeft! Wij zijn altijd binnen 15 minuten op weg naar de laadlocatie. Met gepaste spoed zullen uw goederen direct vervoerd en afgeleverd worden.

Overnights
Geen haast, maar wel de volgende dag uw zending veilig en persoonlijk afgeleverd? Dan is onze Overnight-service zeer interessant. Deze dienst is bijzonder geschikt voor kwetsbare en tijdkritische zendingen.

Internationaal
Dijkhuis Koeriersdienst verzorgt tevens internationaal transport. Vooral binnen Europa betekent dit dat uw goederen snel op de juiste bestemming zal worden afgeleverd.

Tarieven:
Transport is maatwerk, neem voor de voordeligste prijs contact op met 050-2600227.

Voor meer info kunt U gerust contact met ons opnemen.

Dijkhuis koeriersdienst is 24uur per dag 7 dagen per week telefonisch bereikbaar en inzetbaar.

Tel: 050-2600227
E-Mail: info@dijkhuiskoeriersdienst.nl
Twitter: @dijkhuiskoerier
Facebook: /dijkhuiskoerier
Website: www.dijkhuiskoeriersdienst.nl

Betaling binnen 14 dagen na factuurdatum.


Plaatsen in regio Groningen