Kies uw regio
Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Friesland Klik voor koeriers in regio Groningen Klik voor koeriers in regio Drenthe Klik voor koeriers in regio Zwolle Klik voor koeriers in regio Alkmaar Klik voor koeriers in regio Zaanstreek-Waterland Klik voor koeriers in regio Haarlem Klik voor koeriers in regio Amsterdam Klik voor koeriers in regio 't Gooi Klik voor koeriers in regio Apeldoorn Klik voor koeriers in regio Amersfoort Klik voor koeriers in regio Twente Klik voor koeriers in regio Leiden Klik voor koeriers in regio Utrecht Klik voor koeriers in regio Arnhem Klik voor koeriers in regio Den Haag Klik voor koeriers in regio Rotterdam Klik voor koeriers in regio Drechtsteden Klik voor koeriers in regio Nijmegen Klik voor koeriers in regio 's-Hertogenbosch Klik voor koeriers in regio Tilburg Klik voor koeriers in regio Breda Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Zeeland Klik voor koeriers in regio Eindhoven Klik voor koeriers in regio Noord- en Midden-Limburg Klik voor koeriers in regio Zuid-Limburg
contact | disclaimer | aanmelden | partners |
Beschikbare koeriers in regio Groningen
Nieboer Koeriers
Adres:
Nieboer Koeriers
Lubbermanswijk 40
9665 NG Oude Pekela

Tel. 06-4134 5174
Fax. 084- 716 8410

Website: http://www.nieboer-koeriers.nl
E-mail: info@nieboer-koeriers.nl

Beschrijving:
Een onderdeel van een machine, een scheepsschroef, een spoedeisende bestelling? Moet het snel ter plaatsen zijn, omdat anders het produktieproces stil ligt? Dan bent u bij Nieboer Koeriers aan het juiste adres. Nieboer Koeriers zorgt voor een accurate dienstverlening; snel, correct en discreet uitgevoerd. Goed georganiseerd en scherp gecalculeerd.

We kunnen door onze gunstige ligging nabij de Rijksweg A7 en de verbinding met de Duitse Autobahn bijvoorbeeld snel in Hamburg of het Ruhrgebied komen.

Heeft u verder vragen, neem dan contact met op ons. Nieboer Koeriers is aangesloten bij Koerier Centrum Benelux en voert koeriersdiensten uit in geheel Europa.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

ADR GECERTIFICEERD

Tarieven:
Tarieven op aanvraag via 06-4134 5174.


Plaatsen in regio Groningen